Toimistolaitteiden vaihtopörssi

Joskus asiakkaalle järkevin vaihtoehto voi olla käytetyn toimistolaitteen hankkiminen. Näin esimerkiksi silloin kun tarve on pieni tai sen suuruudesta ei ole vielä täyttä varmuutta.

Käytetyllä laitteella päästään edulliseen hintatasoon, esim. monitoimilaitteissa kustannustaso on vähintään -50% uuden hinnasta. Kun asiakas solmii laitteelle huoltosopimuksen, se on hänelle joka tapauksessa riskitön – riski laitteen toimivuudesta on myyjällä/huoltoliikkeellä. Käytetty monitoimilaite on kuin käytetty auto. Sitä voi joutua käyttämään lääkärissä hieman useammin kuin uutta, mutta pääsääntöisesti sen toiminta on tyydyttävällä tasolla.

Koska riski laitteen toimivuudesta on Konttoripisteellä, meillä ei ole intressiä asentaa puolivillaisia laitteita asiakkaalle. Kaikki käytetyt ja perushuolletut laitteemme ovat tarkistettuja, koska meillä on oltava niihin täysi luottamus ennen lähtöä uuteen kotiin.

Käytetyt laitteemme ovat aina max. 3 vuoden ikäisiä. Käytetyn monitoimilaitteen teknisesti ja taloudellisesti järkevä käyttöikä on 2-3 vuotta – uuden laitteen käyttöiän ollessa 4-5 vuotta. Käytetyille laitteille teemme normaalisti maksimissaan 24-36 kuukauden huoltosopimuksen.

Käytettyjen toimistolaitteiden valikoima vaihtelee, soita ja tarkista tilanne.

 

 

  • monitoimilaitteet

  • tulostimet

  • skannerit

  • info-järjestelmät

  • opastejärjestelmät

  • kassakoneet

  • maksupäätteet

Ota yhteyttä ja kysy tämän hetkinen varastotilanteemme

OULUN KONTTORIPISTE OY

Ratakatu 12

044 7447 007

info@oulunkonttori.fi

Juha Lukkarila

Juha Lukkarila

Myynti, yrittäjä

+358 (0)44 244 4534
juha.lukkarila(at)oulunkonttori.fi

Kari Lukkarila

Kari Lukkarila

Myynti, yrittäjä

+358 (0)44 242 9040
kari.lukkarila(at)oulunkonttori.fi

Suunnittelu ja toteutus: Fixui Oy